Nyfiken på mer?

0739 - 10 99 01

Christina Jonsson

Christina har en First Honours Degree i Hotel & Restaurant Management från Oxford Brookes University och innehar flera diplom ifrån revenue managementkurser samt i ledarskap.

Christina är specialist inom revenue management med över 15 års erfarenhet, men med totala 30 år i branschen har hon arbetat i alla avdelningar man kan tänka sig och har en bred erfarenhet och insikt.  Jobben har varit bland de stora kedjorna men även mindre privata aktörer, i London, Köpenhamn och flera delar av Sverige.

Revenue Management har dock alltid varit passionen och vill att alla i branschen blir revenue ambassadörer för det är mer än "tråkiga tal". När du pratar om revenue är det viktigt att pitcha nivån efter mottagare, annars är det svårt att nå fram. En ökning på 1 miljon kronor kan verka mycket men när du berättar att det är 2 uppgraderingar /1 flaska vin per pass är alla mer mottagliga. 

"Revenue Management är för mig så mycket mer än en massa siffror och excelark. Det är ett sätt att vara på, att tänka på och när du använder revenue management på ett kommersiellt sätt skapar det kraft och energi."